Magnetic lashes: de wimpers van je dromen, herbruikbaar!

Wimpergroeiserums, krulbehandelingen, verlengende mascara’s: de hele wereld lijkt wel geobsedeerd met lange, volle wimpers. Wie gaat voor het maximale qua lengte en volume, komt van alle mogelijkheden al snel bij de fake lashes uit.

De nadelen van nepwimpers

Nepwimpers kennen echter ook een aantal nadelen. Een van de grootste nadelen van nepwimpers is dat ze met lijm aangebracht moeten worden. Niet alleen wordt dit al snel een plakkerige bedoeling, maar deze lijm veroorzaakt ook regelmatig allergische reacties en hygiëneproblemen. Ook het verwijderen van nepwimpers is een delicaat klusje, waarbij de echte wimpers gemakkelijk kunnen beschadigen.

Veel wimperlijm bevat daarnaast chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor de huid wanneer je nepwimpers langere tijd draagt. Het is daarom zaak om je nepwimpers regelmatig te vervangen, waardoor de kosten flink kunnen oplopen.

Moet eenieder die prachtige, volle wimpers wil al die nadelen dan maar voor lief nemen? Nee, niet langer! Er is namelijk nóg een optie:

Herbruikbare magnetic lashes

Magnetic lashes zien er net zo mooi, dan niet mooier, uit als nepwimpers. Het verschil is dat je magnetic lashes niet met lijm, maar met kleine magneetjes aanbrengt. Hierdoor zijn magnetic lashes herbruikbaar en kun je ze eenvoudig aanbrengen en verwijderen wanneer je maar wilt!

Hoe werken magnetic lashes?

Allereerst creëer je met de bijgeleverde magnetische eyeliner een magnetisch lijntje. De stof die de eyeliner magnetisch maakt is niet schadelijk en wordt in veel make-up producten gebruikt.

Vervolgens breng je de magnetic lashes (met piepkleine magneetjes) aan op de eyeliner. Je lashes zitten direct muurvast, zonder lijm, en je bent de hele dag door verzekerd van een prachtige look.

BW Magnetic Lashes: de beste op de markt

Doordat wij als leverancier beschikken over een eigen ontwikkelingsteam en fabriek, kunnen wij onze magnetic lashes helemaal naar wens aanpassen. De structuur van BWlashes eyeliner is stabieler en daarom dus ook écht waterproof. Het katoenen bandje waar de wimpers aan vastzitten is flexibeler en past daarom eenvoudig bij elke oogvorm.

Andere aanbieders van magnetic lashes claimen vaak dat ze “cruelty free” lashes verkopen, maar vaak betekent dit enkel dat het diertje in het proces niet gedood is. De dieren (meestal nertsen) worden in kleine kooitjes gehouden, zodat hun haren verzameld kunnen worden. Bij BWlashes zijn wij hier stréng op tegen en hebben wij een alternatief bedacht:

Synthetische vezels uit Korea

BWlashes zijn gemaakt van de beste synthetische vezels die speciaal geïmporteerd worden uit Korea. Deze vezels creëren haartjes die dunner en zachter ogen dan welke kunstwimper dan ook. En heel belangrijk: ze zijn 100% vegan!

Onze klanten zijn mannen, vrouwen, studenten, moeders en zelfs oma’s. We bieden verschillende magnetic lashes, van kort tot heel lang, van natuurlijk tot Russian volume look. En we kunnen garanderen dat deze lifechangers tot wel 30x meegaan. Als je nu bestelt dan krijg je de handige BWlashes applicator, waarmee je de lashes in een handomdraai aanbrengt, er gratis bij. Dus waar wacht je nog op…

Shop nu je lashes!

Waarom BW Magnetic Lashes?

Zichtbaar betere kwaliteit

Voor BW Magnetic Lashes worden enkel haartjes van de hoogste kwaliteit gebruikt. Het verschil met andere synthetische lashes, die er vaak erg nep uitzien, is hierdoor duidelijk te zien.

Optimale bonding

Voor de bandjes van BW Magnetic Lashes wordt flexibeler katoen gebruikt. Hierdoor blijven de lashes beter zitten en geniet je nóg langer van je prachtige wimpers.

Vegan en cruelty free

Andere aanbieders zeggen vaak dat hun lashes cruelty free zijn. Dit is misleidend, omdat het nog steeds gaat om haren van nerdsen die in kleine kooitjes worden gehouden. BW Magnetic Lashes zijn 100% vegan!